Kérjük a bal oldali menü segítségével válassza ki az Önt érdeklő termékkategóriát

Acéltartályok gyártásával foglalkozunk kizárólag korrózióálló anyagokból, fő profilunk a használati melegvíz tárolására és előállítására szolgáló tartályok gyártása belső hőcserélővel vagy a nélkül. Készítünk sok egyéb célú felhasználásra is tárolóedényeket 25 litertől 30 000 literig illetve 2400 mm átmérőig.

A hazai és külföldi követelményeknek megfelelően DIN EN ISO 3834-3 és AD-2000-Merkblatt HP 0 gyártóműi tanúsítással rendelkezünk, ami nyomástartó edények gyártására is feljogosít.A gyártás során 95%-ban 1.4571 / 1.4404-es anyagból dolgozunk, de igény szerint 1.4301-es anyagminőséget is biztosítunk.

  • max. 2400 mm átmérő
  • teljes magasság max. 8000 mm
  • anyagvastagságok: 1,5-10 mm
  • súly max. 3,0 tonna

A tartály végei sekélydomború edényfenékkel és általában az alsó edényfenékre tűzővarrattal ráhegesztett lábgyűrűvel kerül kialakításra, azonban különböző egyéb láb- és edényfenék- konstrukciók is járatosak, álló és fekvő kivitelben egyaránt. Az így elkészült tartály egy savazásos felületkezelést kap, mely az anyag saját védőrétegének kialakulásával biztosítja a készülék tartósságát és minőségi megjelenését.

Szigetelés: A tartályok szigetelő burkolata könnyen visszabontható és újraszerelhető kivitelű, 100 mm vastag VLIES szigetelés, tisztítható polisztirol burkolattal, ezüst színben, speciálisan a tartályok paramétereire készítve.
Tartályainkkal a TERC programjaiban is tervezhet
Távhőszolgáltatásért NIVÓDÍJ 2017