Egyéb tartály - nyomásmentes és szögletes tartály - szűrőtartály - gázhűtők, biogáz fermenter - hatósági átvételes berendezések

A használati melegvíztároló és –előállító tartályok gyártásán kívül egyéb termékek, például technológiai tárolók, előállításával is foglalkozunk. Többek között az alábbiakkal:

Nyomásmentes és szögletes tartályok

 • Ajánlatkérés
  az űrlap kitöltése után hamarosan felkeressük Önt ajánlatunkal
 • A nyomásmentes tárolók köre meglehetősen széles, ennek egyik formája a szögletes tartály, amely rendelkezik azzal az előnnyel, hogy helygazdaságosan üzemeltethető és targonca villafogadóval ellátva könnyen mozgatható is. A vevő egyedi igényei alapján gyártunk keverőtartályokat és egyéb tárolóedényeket is. A rozsdamentes acél nem csak a berendezés tartósságát biztosítja hanem a kezelendő anyagokkal szembeni ellenálló képességét is.

Szűrőtartályok

 • Ajánlatkérés
  az űrlap kitöltése után hamarosan felkeressük Önt ajánlatunkal
 • A mechanikai vízkezelés eszközei. Kavicságyas, műanyag filteres, homokszűrős vagy aktív szénszűrős technológiákhoz. A gyártástechnológiánknak köszönhetően képesek vagyunk az adott feladathoz tervezett szűrőtartály előállítására tág mérethatárok között és egyedi műszaki megoldásokkal. A rozsdamentes anyag nem csak a berendezés tartósságát biztosítja, hanem a kezelendő anyagokkal szembeni ellenálló képességét is.

Gázhűtők, biogáz fermenterek

 • Ajánlatkérés
  az űrlap kitöltése után hamarosan felkeressük Önt ajánlatunkal
 • Napjainkban egyre nagyobb teret hódít a nem fosszilis energiahordozók (pl.:biogáz) feldolgozásával foglalkozó energiatermelés. E technológia során fontos szerephez jut a keletkező gázok kezelése, melyhez szükséges tartályokat az Önök egyedi igényei alapján készítünk el. A rozsdamentes acél nem csak a berendezés tartósságát biztosítja, hanem a kezelendő anyagokkal szembeni ellenálló képességét is.

Hatósági átvételes berendezések

Tartályainkkal a TERC programjaiban is tervezhet
Távhőszolgáltatásért NIVÓDÍJ 2017