Kérjük a bal oldali menü segítségével válassza ki az Önt érdeklő termékgalériát
Ezek a tárolók, köznyelven bojlernek is nevezett tartályok, alkalmasak az előállított használati melegvíz tárolására. A melegvízrendszerekbe külső hőcserélővel kerülnek beépítésre. Korrózióálló acél használati melegvíztároló tartály, távfűtési és alacsony hőmérsékletű fűtőtechnikai feladatokra.

Amennyiben úgy dönt, hogy legyen a tárolótartály egyben a használati melegvíz előállítási helye is, úgy az indirekt hőcserélős (belső spirállal rendelkező) tartályokat javasoljuk. A megújuló energiaforrások, például a napenergia kiaknázásához tökéletes megoldás a két belső hőcserélő spirállal ellátott USW2 típusú tartály. Ez a típus lehetővé teszi, hogy két egymástól független energiaforrást csatlakoztasson a tartályra. A gázkazán mellé köthető akár napkollektor rendszer, ezzel is hatékonyabbá és energiatakarékosabbá téve a működést. Korrózióálló acél használati melegvíz előállító tartály, Solar-kazánfűtési és alacsony hőmérsékletű fűtőtechnikai feladatokra.

Ezek a tárolók alkalmasak az előállított használati melegvíz vagy bármely olyan folyadék tárolására, amelyre 1.4571 / 1.4404 minőségű anyagok alkalmasak.Az Ön rendszeréhez illeszkedően egyedileg tervezheti meg a tartály méreteit (űrtartalom, átmérő, teljes magasság, csonk kiosztás, stb.) és mi kivitelezzük.

Amennyiben úgy dönt, hogy legyen a tárolótartály egyben a használati melegvíz illetve a fűtéshez használt melegvíz előállítási helye is, úgy az indirekt hőcserélős (belső spirállal rendelkező) tartályokat javasoljuk. Az egyedi igényeknek megfelelően kialakítható tartályok, így Ön tervezheti meg a tartály méreteit (űrtartalom, átmérő, teljes magasság, csonk kiosztás, stb.) és természetesen a hőleadó spirál felületét. 16 mm-től 42,4 mm-es átmérőjű csőből tudunk belső hőcserélő spirált készíteni, szimpla, dupla vagy akár még tripla kivitelben is. Ez biztosítja azt a lehetőséget, hogy az alternatív energiaforrásokat kiaknázó rendszerekhez, mint például a napkollektorok és a hőszivattyúk, egy hatékony hőcserélővel rendelkező tartály legyen tervezhető, 200 literől akár több tízezer liter tárolókapacitásig.

A használati melegvíztároló és –előállító tartályok gyártásán kívül egyéb termékek, például technológiai tárolók, előállításával is foglalkozunk

A gyártási technológiánknak és a szakember gárdánk tapasztalatának, szaktudásának köszönhetően készítettünk már számos egyedi nemesacél terméket 9 litertől 30000 literig, 2400 mm-es átmérőig, 7,5-8 méter teljes magasságig, 1,5 mm-től 10 mm-es anyag-vastagságig. Az elképzelésével bátran keressen minket, a műszaki adottságainkon belül igyekszünk terveit megvalósítani.

Tartályainkkal a TERC programjaiban is tervezhet
Távhőszolgáltatásért NIVÓDÍJ 2017